'Km0' filosofian oinarritutako gastronomia saioa | Txoriene EITB
Txoriene
Sukaldaritza
A. A.
EiTB
Pili Manterolarekin batera, Lapurdiko Larresoro herrian dituen platerak prestatu ditu aste honetan ETB1eko saioan 15:15ean hasita.
Aldaburua jatetxeko Antxon Amilibia 'Txoriene' saioan
Informazio gehiago (1)
Lapurdiko Larresoro herriko Aldaburua jatetxeko Xabier Osa izan du gonbidatu Pili Manterolak, 'Txoriene' gastro-talk saioan. Bere jatetxean aukeran izaten dituen platerak prestatu dizkigu egunero 15:15ean hasita.
Sortzez Zubietarra da Antxon, baina Lapurdiko Larresoro herrian du jatetxea gaur egun. "Txoriene" saioan mota guztietako platerak prestatu ditu. Horietako batzuk ahatea izango dute osagai nagusi; izan ere, Lapurdin oso jaki preziatua da eta plater asko prestatzen dituzte ahatearekin. Baina arraina eta gozoak prestatzen ere erakutsi digu.
Besteak beste honako plater hauek egiten erakutsi du: etxeko foiea, txokolatezko ganatxea, aingira frijitua edota ahate gibela sagarrekin.
EiTB TALDEA
EITB Media
900 11 2525 doako telefonoan eta eitb.eus/arreta orrian jasotzen diren kontsulta, kexa eta iradokizunak sistema bateratu berri baten bidez kudeatuko dira.
© EITB - 2024 - Pribatutasun Ataria - Lege Oharra - Cookien erabilera - Cookien konfigurazioa - Gardentasuna - Kontaktua - Web mapa